Expositie van fotograaf Wim Vermeeren in foyer Theater de Bussel

Foto: Wim Vermeeren

Samen met de Oosterhoutse Heemkundekring De Heerlijkheid vult Wim Vermeeren een unieke expositie in de foyer van Theater de Bussel.

Wim Vermeeren

Gedreven en getalenteerd is fotograaf Wim Vermeeren. Een Oosterhouter pur sang. Iedereen heeft hem op een evenement al wel eens foto’s zien maken voor de krant. Naast schilder is Wim ook schilder van emoties en kunstenaar die comtoise slingerklokken tot leven roept. Wim werd opgeleid aan de Sint Joost Academie en door de grote leermeesters zoals Jan Verhulst en Piet van Bekhoven. Met de expositie in Theater de Bussel krijgt Wim de aandacht die hij met zijn vlijmscherpe oog voor de mens verdient.

Expositie in foyer De Bussel

De expositie ‘Wim Vermeeren, oog voor de mens door de tijd heen’ omvat fotografie, schilderkunst, comtoiseklokken en kunstobjecten. De expositie is van 15 oktober t/m 4 november dagelijks gratis te bezoeken in de foyer van Theater de Bussel tijdens de reguliere openingstijden. Theater de Bussel is te vinden aan de Torenstraat. Zijn dochter laat aan Oosterhout Nieuws weten dat Wim er ook geregeld zal zijn voor een praatje.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden