Con Brio speelt humoristische musical ‘Young Frankenstein’

Fragment van de poster
Fragment van de poster
Foto: Con Brio

Van 21 t/m 23 oktober staat Musicalvereniging Con Brio op de planken van Theater de Bussel met alweer haar tiende, grote productie: Young Frankenstein.

Musicalvereniging Con Brio

De afgelopen jaren maakte de vereniging naam met musicals als Peter Pan, Shrek en De 3 Musketiers. Met The Wiz sleepte ze zelfs een Amateur Musical Award-nominatie in de wacht. Dit jaar voert het gevarieerde amateurgezelschap, als tweede vereniging in Nederland, de productie Young Frankenstein op, onder muzikale begeleiding van Theaterorkest Brabant.

Young Frankenstein

In de humoristische musical, van de makers van Broadwayhit The Producers, ontrafelt Frederick Frankenstein zijn familiegeschiedenis. Een merkwaardige huishoudster, misvormde knecht en sexy dame blijken dé hulp te zijn om het levenswerk van zijn overleden grootvader voort te zetten. De Transsylvanen zitten hier daarentegen niet op te wachten, nu de rust is wedergekeerd. Brengt dit bloedstollend avontuur een nieuw monster tot leven?

Meer informatie

Con Brio speelt de musical Young Frankenstein tussen 21 en 23 oktober op diverse tijdstippen in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Een kaartje kost 21,50 euro en kun je direct bestellen via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen