H19 docentenband sluit succesvol zomerseizoen in Stadstuin de Schelp muzikaal af

Foto: Docentenband H19

Op zondag 25 september geeft de H19 Docentenband om 15.00 uur een gratis zondagmiddagconcert in Stadstuin de Schelp aan de Vijzel.

Gratis zondagmiddagconcert

Vanmiddag is het laatste optreden van het seizoen in Stadstuin de Schelp met de H19 docentenband. Deze ervaren muzikanten, die allemaal hun sporen hebben verdiend in de pop- en jazzwereld, brengen een mooi programma in een mix van stijlen onder de bezielende leiding van frontvrouw Jamie van den Hombergh. Jamie heeft in verschillende bands gezongen en was lid van het Dutch Jazz Choir. Ze werkte als zangeres mee aan projecten zoals het Our Story project met het Metropole Orkest tijdens Tomorrowland en het ADE in de Ziggo Dome.

H19 Docentenband

De H19 Docentenband bestaat uit: Jamie van den Hombergh (zang), Eva Korse (drums), Eibe Gerhartl (bas), Gersom Raams (gitaar), Ron Franken (saxofoon) en Robert Spronk (toetsen). Alle bandleden zijn muziekdocent bij h19 en actief bij diverse projecten voor het onderwijs en in de stad.

Genieten van Kunst

In de tuin kunt je ook voor de laatste keer dit seizoen genieten van kunstwerken van Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser. De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Indien de weersverwachtingen het ingeplande concert niet mogelijk maken, wordt dit uiterlijk om 12.00 op de onderstaande website geplaatst. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen