Arie Vuyk met ‘Every Boeddha Happy’ in Theater de Schelleboom

Foto: Arie Vuyk

Vrijdag 25 november staat Cabaretier Arie Vuyk met zijn show ‘Every Boeddha Happy’ in Theater de Schelleboom.

Arie Vuyk

Bij Arie Vuyk kun je veilig op de voorste rij zitten (en net zo veilig op de achterste). Zonder grofheid of bewust kwetsend, brengt hij een orkaan van grappen, liedjes en typetjes. Arie Vuyk is boeddhist en cabaretier. Een mooi combinatie, want al valt het leven van een boeddhist niet mee, je kunt er wel om lachen. Want lachen is weer heel spiritueel! Mantrazingen, zentuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens deze feel – good cabaretavond!

Every Boeddha Happy

De Boeddha deed er zes jaar over om verlicht te worden. Dat is toch niet meer van deze tijd? Arie probeert het op één avond. Lukt hem dat? En raakt ook het publiek verlicht? Ervaar het zelf. Of : ervaar het Zelf. Dat kan ook. Arie Vuyk won drie cabaretfestivals, verscheen op televisie, publiceerde enkele boeken en speelde in New York en Reykjavik in het Engels.

Meer informatie

Arie Vuyk met zijn show ‘Every Boeddha Happy’ op vrijdag 25 november vanaf 20.15 uur in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Entree 17,50 euro incl koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te reserveren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen