Marjolein Meijers speelt Nieuwjaarsvoorstelling in De Schelleboom

Foto: Marjolein Meijers

Op zondag 8 januari speelt Marjolein Meijers de nieuwjaarsvoorstelling ‘Tijdloos’ in Theater de Schelleboom.

Tijdloos

Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers vieren het leven. ‘De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.’Met het programma ‘Tijdloos’ geeft Marjolein, met de muzikale broers Walter en Onno als begeleiders, een Rotterdamse twist aan oa. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan en Zweedse muziek. Soms gelardeerd met een flinke dosis humor, je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het.

Muzikale wereldreis

Marjolein speelde jarenlang met legende Jan Rot en met haar eigen muzikale theatergroep De Berini’s Een muzikale wereldreis die bruist en zindert. Met prachtige tijdloze muziek van onder andere Jan Rot, Wim Kerkhof en Bill van Dijk. Of zoals de pers zegt “De Rotterdamse Marjolein Meijers is een geboren verhalenvertelster en zet ze een geluid neer waar je u tegen zegt.”

Meer informatie

Marjolein Meijers met de nieuwjaarsvoorstelling ‘Tijdloos’ op zondag 8 januari vanaf 14.00 uur in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Entree 19,50 euro incl koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen