Poppy’s organiseert lezing door Erik Huisman over leven met uitgezaaide kanker

Foto: Erik Huisman

Erik Huisman vertelt op 18 januari bij Poppy’s over zijn Mallemolen en Mallemolen 2, de boeken die hij schreef over zijn leven met kanker.

Lezing Erik Huisman

Erik heeft er twee jaar ‘kankerleven’ op zitten. Dat leverde twee boeken op: ‘Mallemolen – Een prachtig kankerjaar’ en ‘Mallemolen 2 – Een machtig kankerjaar’ Erik komt bij Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker over die periode met uitgezaaide prostaatkanker vertellen. Over sporten, dat dat echt nog kan. Over werk dat hij helaas moest stoppen. Maar ook over de noodzakelijke steun die hij kreeg en krijgt bij Carma, centrum voor leven met en na kanker en over de kansen die hij krijgt om initiatieven te nemen. Kortom, Erik komt vertellen over leven, over intens leven, ondanks alles.

Geremd door kanker

Ondanks geremd zijn door kanker, chemo’s en hormoontherapie. Ondanks niet meer kunnen werken tóch zijn bijdrage te leveren aan het leven. Zoals hij zelf zegt: “Gewoon dwars door alles heen dingen proberen. En durven. Blijven durven.” Erik Huisman (1960) was admission officer bij de Technische Universiteit Delft. Hij deed een opleiding tot docent en was 25 jaar redacteur/verslaggever bij onder meer de Haagsche Courant. Maar Erik is vooral vader, echtgenoot, boekenliefhebber en ontembaar sportief. Dwars door alles heen.

Meer informatie

De lezing ‘Mallemolen, een prachtig kankerjaar’ wordt gehouden op woensdag 18 januari en start om 19.30 uur bij Inloophuis Poppy’s aan de Mathildastraat 69 in het centrum. Iedereen is van harte welkom, zeker ook mensen die zelf geraakt zijn door kanker, of een naaste hebben die patiënt is of nabestaande. Graag vooraf aanmelden via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen