Laatste dagen schaatsen op de schaatsbaan IJsmarkt

Foto: IJsmarkt.nl

Wie nog een rondje wil schaatsen op de IJsmarkt moet snel zijn. De schaatsbaan is nog open t/m zondag 8 januari, 17.00 uur.

Schaatsbaan IJsmarkt

Al vele Oosterhouters hebben de afgelopen periode de ijzers ondergebonden en een rondje geschaatst op de overdekte schaatsbaan op de IJsmarkt. Deze is nog open tot en met zondag 8 januari, 17.00 uur. Wil je dus nog een rondje schaatsen, dan heb je nog maar enkele dagen! Kun je nog niet zo goed schaatsen, volg dan de schaatsclinic van IJSCO op vrijdag 6 januari tussen 10.00 en 12.00 uur. En vrijdagavond is het tussen 20.00 en 22.00 uur voor de laatste keer discoschaatsen!

Duurzame schaatsbaan

Dit jaar heeft de organisatie van de IJsmarkt verschillende duurzaamheidsmaatregelen om een zo duurzaam mogelijke ijsmarkt te realiseren. Zo maken ze dit jaar gebruik van nieuwe koelers die in plaats van 60 kWh maar 40 kWh verbruiken. Hierdoor zal er ten minste 10% minder energie worden verbruikt. Ook zijn de koelbakken en koelleidingen naar de ijsvloer dit jaar extra goed geïsoleerd en zijn de koelleidingen van aluminium in plaats van kunststof. Kijk voor meer informatie over de openingstijden en tickets op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen