Vandaag en morgen voorrondes De Nieuwe Strot

Winnares Nienke in 2020
Winnares Nienke in 2020
Foto: René van Bijnen / De Nieuwe Strot

Zaterdag 4 en zondag 5 februari zijn de voorrondes van De Nieuwe Strot te beluisteren en live te zien in de Cultuurmakerij.

De Nieuwe Strot

Er zijn twee dagen voor de voorrondes uitgetrokken omdat de belangstelling voor de leukste zangwedstrijd van West-Brabant ook dit jaar weer overweldigend is. In eerdere uitgaven was de naam nog de Strot van Oosterhout, vanwege de belangstelling werd het de Nieuwe Strot om ook op deze manier kandidaten te kunnen werven uit de (grotere) regio. De kandidaten komen dit jaar dan ook uit Tilburg, Giessen, Rhenen, Berkel Enschot, Gilze en Rijen, Oosterhout en zelfs uit Antwerpen!

Optreden op het Parkfeest

Heel divers qua repertoire, er zijn ook singer songwriters die zich hebben ingeschreven. Als de voorrondes zijn afgerond volgt de halve finale met live-band in Theater de Bussel op 15 april en de grote finale op zondag 14 mei, wederom in de Bussel. De winnaar verdient een live optreden met The Talentband op de zondagmiddag in het grote park tijdens het Parkfeest. Ook wordt er een demo opname aangeboden in de Swamp Muziek Studio in Raamsdonk. De voorrondes starten vandaag en morgen om 15.00 uur en de entree is gratis. De Cultuurmakerij is gevestigd in de Galvanitasfabriek achter de Houthallen aan het Wilhelminakanaal-Zuid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen