VASTWEL opent op 15 februari met Toon en Daan Oomen

feb 04 2023, 6:44 Agenda
toon en daan oomen
Een verbijsterde en verwonderende opening van project VASTWEL op 15 februari met vader Toon en zoon Daan Oomen.

VASTWEL 2023

Direct na carnaval start voor de vierde jaar het project VASTWEL, opgezet door Walther Halters en Arjan van Dijk en onderdeel van het Leer- en Inspiratiehuis van Sint-Catharinadal. Zowel Walther als Arjan hebben dit jaar een andere rol op zich genomen en het VASTWEL team 2023 bestaat uit Miranda van Bragt, Jaap Oomen, Bianca van Poppel, Hanneke van der Werf en Frans Verkooijen.

Verbijsterd & Verwonderd

VASTWEL organiseert weer tal van activiteiten tussen Carnaval en Pasen en zoals je gewend bent zullen we hier zeer regelmatig op Oosterhout Nieuws aandacht aan besteden. Het thema van dit jaar is Verbijsterd & Verwonderd en het zeer uitgebreide programma van VASTWEL programma biedt weer veel mogelijkheden en inhoud om verbijsterd en verwonderd te geraken en daarmee de ware betekenis van deze schijntegenstelling te onderzoeken. Verwonder jezelf en kom naar de bijzondere invulling van de opening op woensdag 15 februari!

Vader en zoon Oomen

Toon en Daan Oomen, vader en zoon, nemen je mee in een beleving waarbij de visuele en audiovisuele aspecten een grote rol spelen. Toon speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en was een van de Nederlandse beste drum- en percussie docenten. Zoon Daan is creatief directeur van Live Legends: hij brengt verhalen en ideeën tot leven met licht en geluid. Met zijn team maakt hij lichtshows en grote performances, die over de hele wereld zijn te zien.

Ben erbij!

Oud-wethouder Robin van der Helm gaat met hen in gesprek, leerlingen van het Frencken stellen vragen en het publiek wordt van harte uitgenodigd deel te nemen. Dit alles zal zeker leiden tot een inspirerende kennismaking met het thema. De avond wordt gehouden op het Frencken College aan de Slotlaan 40. De inloop is om 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. De entree is gratis en het is niet noodzakelijk je vooraf aan te melden.