Jeugdgroep Zoldertejater speelt blijspel ‘De meid van twee dames’

Foto: Jeugdgroep Zoldertejater

De leden van Jeugdgroep Zoldertejater spelen aankomend weekend het blijspel ‘De meid van twee dames’ in Theater de Bussel.

Jeugdgroep Zoldertejater

De 11 leden van de jeugdgroep van Zoldertejater staan voor een mooie uitdaging: een blijspel, waarbij veel gelachen kan worden. Regisseuse Carla de Goeij geeft aan dat het voor hen, maar ook voor haar, een grote uitdaging is. In het romantische en gemaskerde Venetië wordt een huwelijk voorbereid. Zoals dat gaat met huwelijken loopt het niet allemaal volgens plan. Zeker niet als afspraken niet worden nagekomen en een dood gewaande bruid haar entree doet…

De meid van twee dames

Deze commedia del’arte voorstelling vol vrolijke verwikkelingen draait om de hongerige meid Truffaldina. Ze denkt dat zij makkelijk twee dames tegelijk kan dienen, maar zij moet zich met listen en leugens uit allerlei situaties zien te redden. Frederigo doet alsof hij zijn dood gewaande zus Beatrice is om geld op te strijken die Pantalone haar verschuldigd is. Clarino moet van zijn moeder Pantalone met deze Beatrice trouwen, maar hij houdt van Silvia. Dit driftkopje, dochter van Lombardi, eist met een pistool haar Clarino op. Zal er toch nog een huwelijk worden voltrokken? Brighella, de eigenares van de Herberg, hoopt van wel, want zij wil graag het feest organiseren met haar personeel. Hoe zal dit aflopen??

Meer informatie

Jeugdgroep Zoldertejater speelt de voorstelling ‘De meid van twee dames’ op zaterdag 18 maart om 20.15 uur en zondag 19 maart om 14.15 uur in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Kaartjes kosten 12,50 per stuk en zijn direct te reserveren via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen