Weer of geen weer, het is altijd VASTWEL weer!

Foto: VASTWEL / Hans Keur

VASTWEL biedt je vandaag zowel een binnen als buitenexpositie, dus je kunt je plannen voor vandaag prima aanpassen aan het weer!

VASTWEL binnen

In de Corneliuskerk op de Houtse Heuvel in Den Hout heeft VASTWEL samen met Stichting d’Houtse kerk een viertal exposities ingericht, waarin foto’s en tekeningen van jong en oud samen komen binnen het thema van dit jaar: Verbijsterd & Verwonderd ’tot leven’ wordt gebracht. De kerkexpositie is gratis te zien tot 7 april op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.30 en 17.00 uur.

VASTWEL buiten

In de Kloosterdreef bij het St.Catharinadal is een foto-expositie met portretten van leerkrachten/docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs in Oosterhout: ‘Alsof ze voor de klas staan.’ De docenten hebben een persoonlijke brief geschreven aan een leerling die een bijzondere plek heeft verworven op een verbijsterende dan wel verwonderde manier. De reactie van de leerling zie je terug in de creatieve reactie op het portret van hun docent/leerkracht. De foto’s zijn gemaakt door Hans Keur.

Spoken Word is helaas geannuleerd

VASTWEL, Theek 5 en Theater De Bussel hebben hun krachten verenigd om jong “taal” talent een podium te bieden. Er was voor vandaag een workshop gepland met aansluitend een optreden in het Leescafé. Helaas heeft men op het laatste moment moeten besluiten dat deze workshop vandaag door omstandigheden niet door kan gaan. VASTWEL streeft ernaar om Spoken Word volgende jaar weer op de agenda te zetten. VASTWEL is een van de activiteiten in de vastenperiode van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen