Korendag met 11 zangkoren in museumpark Oud-Oosterhout

Foto: Marianne Zuur

Vanwege het 30-jarige jubileum organiseert Museum Oud-Oosterhout vandaag een extra uitgebreide Korendag met maar liefst 11 koren!

Korendag Oud-Oosterhout

Op zaterdag 10 juni organiseert Museum Oud-Oosterhout ook dit jaar weer een korendag. Het museumpark is een mooie entourage voor de vele muzikale klanken. Vanwege het 30-jarig bestaan van het museum is het deze keer een extra uitgebreide editie. Vanaf 10.00 uur komen er 11 koren steeds 45 minuten zingen. Het laatste koor start met hun optreden om 18.20 uur.

Deelnemende koren

Marianne Zuur van Museum Oud-Oosterhout: “Na het succes van voorgaande edities was het geen probleem om een gevarieerd aanbod samen te stellen. Het repertoire varieert van licht klassiek tot pop, van luisterliedjes tot meezingers. De deelnemende koren zijn The Monday Crew, Meezingkoor Sangdoel, Vrijetijdskoor Oosterhout, De Vrolijke Noten, Sparkling People, Zing en Swing, Chapeau, De Baronica’s, Chordanova, Koor van Toen en Nie-Ko sluit de dag af.”

Meer informatie

Marianne: “Los van de vaste expositie met de 250 miniaturen van panden die rond 1930 in het centrum van Oosterhout stonden, is er buitenkunst in de vorm van grote stalen kunstwerken gemaakt door Bert Goossens te zien. In het binnenmuseum is er de expositie van de Solexverenigingen Solexo 1 op 70 en Vroem te bewonderen.” De entree is 5,00 euro voor volwassenen en 4,00 euro voor kinderen van 4 t/m 12. Wie een museumkaart heeft kan gratis naar binnen. Het museum is te vinden aan de Bredaseweg 129.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen