Zwoele Zomer Zand Avonden bij het MEK

Foto: Oosterhout Nieuws

Vanavond is de eerste van 5 dinsdagavonden waarop je in alle rust kunt kijken naar de Expositie Zandsculpturen op het MEK aan de Veerseweg.

Expositie Zandsculpturen

Op het terrein van het MEK en de kinderboerderij aan de Veerseweg is maar liefst 190.000 kilo zand verwerkt tot 11 grote beelden van zand, gemaakt door een groep internationale zandkunstenaars. Het thema ‘Van Klein naar Groot’ verwijst naar de sculpturen die allerlei diersoorten vertegenwoordigen. Vanaf vanavond kun je maar liefst 5 dinsdagavonden in alle rust van de zandbeelden genieten. De dierenweides zijn tijdens de Zwoele Zomer Zand Avonden niet toegankelijk en de minimale leeftijd is 12 jaar.

Meer informatie

De Zwoele Zomer Zand Avonden zijn op: dinsdag 13 juni, dinsdag 20 juni, dinsdag 27 juni, dinsdag 4 juli en dinsdag 11 juli. Hoewel toegang normaal gratis is, betaal je tijdens de avondopenstelling 2,50 euro entree. Maar je krijgt daar dan wel een consumptie voor terug. Liever overdag een kijkje nemen met de kinderen? De Expositie Zandsculpturen is te bezoeken t/m medio december 2023. Het MEK is te vinden aan de Veerseweg 100 en het is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.30 uur. Op maandag is het MEK gesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen