Jongeren ontmoeten nieuwe mensen tijdens activiteiten op Social Friday

Foto: Join Us

Bock en het Inspiratielab organiseren Social Friday voor jongeren op vrijdagavond 29 september op twee locaties.

Social Friday

Heel veel jongeren in Nederland willen graag nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Herken jij dit? Social Friday ondersteunt daarin: Bock en het Inspiratielab organiseren ieder op hun eigen locatie in Oosterhout een Social Friday activiteit op vrijdag 29 september. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar.

Sociale boost

Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join-Us, bedenker van het idee, waar het Inspiratielab en Bock op inhaken. Zij zegt over de activiteiten op de 29 e september: “dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar; een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben”. Tijdens deze avond ontmoeten jongeren leeftijdgenoten en gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Twee locaties

In Oosterhout is er voor jongeren een keuze uit activiteiten op twee locaties. Stichting Bock (voormalig zwembad De Blikken, Paterserf 10) organiseert de activiteit Art Games: samen met de rest van de groep maak je één groot schilderij. Bij het Inspiratielab (Galvanitasterrein, bereikbaar via P2 aan de Eikdijk) is er een Casino Night: samen leuke spellen spelen en plezier maken. Hier wordt om 18.00 uur gestart met een met een gezellige barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc.).

Meer informatie

De activiteiten op Social Friday starten op 29 september om 19.30 uur op beide locaties. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt jezelf direct inschrijven via de link onderaan dit artikel. Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. Het motto van de organisatoren is: Samen laten we jongeren meedoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen