Week van de Mantelzorg voor Oosterhout mantelzorgers

Foto: Surplus Welzijn

Surplus nodigt mantelzorgers uit voor een moment voor henzelf, om cultuur te snuiven en andere mantelzorgers te ontmoeten tijdens de Week van de Mantelzorg.

Week van de Mantelzorg

Er is van alles te doen tijdens de Week van de Mantelzorg. Op maandag 30 oktober is er een Alzheimer Café in activiteitencentrum De Slotjes. Het thema is intimiteit en seksualiteit. Op dinsdag kunnen mantelzorgers genieten van een driegangendiner. Op woensdag is er een bezoek aan MOYA, Museum Of Young Art. Op donderdag is er een workshop Mindfulness en vrijdag sluit een High Tea de week af. Iedereen van achttien jaar en ouder die zorgt voor een inwoner van de gemeente Oosterhout, kan zich voor 20 oktober aanmelden voor één van deze activiteiten via de link onderaan dit artikel.

Mantelzorgbedankje

Mantelzorgers kunnen als dank voor hun steun en zorg een mantelzorgbon aanvragen. De zorgvrager woont zelfstandig of in een zorginstelling in de gemeente Oosterhout. Mantelzorgers hoeven niet in de gemeente te wonen. De bon kan van oktober tot en met december aangevraagd worden via de onderstaande link. Als er vragen zijn, bel dan naar Surplus via 0162-748600.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen