Schrijf je nu in voor De Beren First Dates Wintereditie

Foto: De Beren Oosterhout

Op maandag 27 november organiseert De Beren weer een First Dates editie, want het Kerstdiner is leuker met een lover aan tafel!

De Beren First Dates

Fleur van den Nieuwenhuizen van de Beren Oosterhout: “De eerste editie van First Dates bij De Beren afgelopen juni was een groot succes! Na afloop hoorden wij dat er meerdere daarna al een tweede of zelfs derde date hadden gepland én er is zelfs 1 liefdeskoppel uit ontstaan. Daar doen wij het natuurlijk voor!” Omdat het zo’n groot succes was en ze helaas niet iedereen hebben kunnen koppelen, heeft team van de Beren Oosterhout besloten om snel weer een tweede editie te organiseren. Fleur: “Ook voor deze Wintereditie hebben wij alweer vele aanmeldingen binnengekregen. Maar… hoe meer aanmeldingen, hoe meer matches we kunnen maken!”

Meld je aan!

Dus daarom hier nog een laatste oproep: Ben of ken jij iemand die een leuke date verdiend? Twijfel niet, en schrijf je snel voor deze bijzondere avond. Aanmelden kan tot 10 november 2023. En dit keer krijgen alle matches een leuk aandenken aan deze bijzondere ervaring! Wacht dus niet langer en schrijf je snel in via de onderstaande link, en wie weet zit je straks samen aan het Kerstdiner!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen