Op 16 december kleurt Oosterhout weer rood tijdens de Santa Run

Santa Run 2018
Santa Run 2018
Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Op zaterdag 16 december wordt de binnenstad opnieuw rood gekleurd tijdens de 9e editie van de Rotary Santa Run Oosterhout.

Rotary Santa Run Oosterhout

De Santa Run Oosterhout wordt jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Dit jaarlijkse evenement voor het goede doel op de IJsmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sfeervol gebeuren dat de inwoners van Oosterhout en omgeving samenbrengt tijdens de kerstperiode.De goede doelen zijn dit jaar: Inloophuis Poppy’s, Wensboom Oosterhout, Senioren Collectief Oosterhout, VV SCO, EOC Turn Gym Twirl, Dorpsmaaltijd Teteringen, Voetbalvereniging Irene ‘58 en musicalvereniging Con Brio. Dit jaar start de Santa Run op 16 december om 15.45 uur. De route van ongeveer 3 km loopt dwars door het centrum van Oosterhout. Of je nu hardloopt, wandelt of huppelt, het plezier staat voorop. Je steunt natuurlijk ook met je deelname een prachtig goed doel. Dus jong of oud, iedereen kan meedoen met de Santa Run!

Hardlopen of wandelen: doe gewoon mee!

Vanaf 17 november kun je een kerstpak en inschrijvingsbewijs bestellen via de link onderaan dit artikel. Hierbij kun je aangeven voor welk goed doel je wilt lopen en wat voor pak je wilt hebben. Voor 11 euro ontvang je dan een kerstmanpak, startnummer, medaille. En je sponsort natuurlijk een goed doel! Met een vrijwillige recycle-bijdrage bij je inschrijving steun je het initiatief van de organisatie om zoveel mogelijk pakken na afloop weer in te zamelen. Op vertoon van je betalingsbewijs kun je vanaf 1 december de bestelde pakken en startbewijzen ophalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen