Expositie van 10 Oosterhoutse kunstenaars in pop-up ‘Kunstsalon’

Foto: Kunstsalon

De ijssalon aan de Markt wordt tijdelijk omgetoverd tot ‘Kunstsalon’ waarin 10 Oosterhoutse kunstenaars hun werken presenteren.

Pop-up Kunstsalon

Het initiatief ontstond toen tien lokale kunstenaars de handen ineensloegen om gezamenlijk een kunstverkooppunt te creëren in aanloop naar de feestdagen. Het vinden van een geschikte locatie bleek aanvankelijk een uitdaging, totdat Simone en Joep Slegers hun ijssalon beschikbaar stelden voor dit bijzondere evenement. Simone, zelf een getalenteerd fine-art fotograaf, ziet het als een leuke gelegenheid om de winterstop te benutten voor kunstzinnige uitingen.

Deelnemende kunstenaars

De Kunstsalon biedt dit weekend een scala aan warme, met liefde vervaardigde kunstwerken van 10 diverse kunstenaars. Het omvat onder andere fine-art fotografie, tekeningen, schilderijen, textiel, houtbewerking, natuurprints, knipillustraties en mixed-media. De deelnemende kunstenaars zijn Simone Nicole Bakker, Juul Langenberg, Heidi Rombouts, Fieke Langenberg, Pauline Klein Paste, Annelies van Gils, Manny Vermijs, Wien de Graaf, Maartje Ongering, Fabiënne de Lange en studenten Curio Mediavormgeving.

Meer informatie

De pop-up Kunstsalon is te vinden aan de Markt 6 en is op vrijdag 24 november geopend van 17.00 tot 20.00 uur, op zaterdag 25 november van 9.00 tot 17.00 uur, en op zondag 26 november van 12.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen