Vrijdagavond eerste editie van KMO’s Muzikale Pubquiz

Foto: Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO)

Doe mee met de eerste editie van KMO’s Muzikale Pubquiz in Café Oud Brabant en win een unieke Trompetlamp als trofee!

KMO’s Muzikale Pubquiz

Café Oud Brabant zal vrijdagavond het toneel zijn voor de eerste editie van de KMO’s Muzikale Pubquiz, een evenement dat muziekliefhebbers en quizfanaten samenbrengt voor een avond vol plezier en uitdaging. De unieke Muzikale Pubquiz op 15 december belooft niet alleen een test van algemene kennis te zijn, maar legt vooral de nadruk op muzikale kennis. De live muziek van de Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO) zal de rode draad vormen. Een ware traktatie voor de zintuigen!

Vijf muzikale rondes

Deelnemers worden uitgedaagd om hun muzikale kennis te laten gelden in vijf spannende rondes, gepresenteerd door Jan v/d Biggelaar. Elk team, bestaande uit maximaal vijf deelnemers, kan meedoen met deze muzikale krachtmeting. De kosten voor deelname bedragen slechts 10 euro per team. En maak je geen zorgen als je geen eigen team hebt; er wordt ter plekke een team samengesteld voor individuele deelnemers, met een bijdrage van 2 euro per persoon. Zij zullen strijden om een unieke Trompetlamp als trofee! En ja, daar is er echt maar 1 van op de wereld!

Geef je nu op!

Om deel te nemen stuur je nu een e-mail naar [email protected] met daarin de teamnaam en de contactgegevens van de teamcaptain. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname. En zorg dus dat je op tijd aanwezig bent: 15 december van 20.00 tot 23.00 uur in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek 11-13.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen