Stichtingenmarkt bij Museum Oud Oosterhout

Foto: Oud Oosterhout

Museum Oud Oosterhout organiseert op zaterdag 6 april en zondag 7 april een markt voor stichtingen uit Oosterhout en omgeving.

Stichtingenmarkt Oud Oosterhout

In het buitenmuseum zullen op die dagen marktkraampjes geplaatst worden. Het doel is uw stichting op deze manier bij de bezoekers onder de aandacht te brengen door middel van promotiemateriaal en informatie. Natuurlijk biedt de markt ook de mogelijkheid de onderlinge betrokkenheid en samenwerking tussen stichtingen te versterken. Voor bezoekers van het museum is de toegang deze dagen gratis. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op 7 april zal tevens de feestelijke seizoensopening van het museum plaatsvinden.

Iets voor jou?

Benjij verbonden aan een stichting in Oosterhout en wil je graag deelnemen dan kun je je aanmelden bij: [email protected]. Graag met vermelding van de naam van de stichting, e-mailadres en contactpersoon met telefoonnummer. De kraam van 2 x 0,8 meter is 2 dagen te huur voor € 21,00 excl. btw. Voor meer informatie kun je bellen met het museum: 0162 426815. Er zijn maximaal 20 kramen beschikbaar. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en dient voor 3 maart binnen te zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen