Gratis mindfulness workshop Vet!Zen! voor jongeren van 7 t/m 19 jaar

Foto: VASTWEL

Op woensdagmiddag 28 februari is er een mindfulness workshop Vet!Zen! voor kinderen en jongeren van 7 tot 19 jaar.

Workshop Mindfulness

De traditionele Ramadan en Vasten zijn niet exclusief voor ouderen. Ook scholieren zoeken op jonge leeftijd in deze hectische tijd van onder andere TikTok verbinding met zichzelf en met anderen. Op de basisscholen wordt het belang om bewuster keuzes maken benadrukt om zo steeds met jezelf en met anderen in verbinding te zijn. Scholieren wordt geleerd om met een open en eerlijke blik naar je “ik” te kijken en van daaruit te dromen, te durven en te doen.

Vet!Zen!

Wil jij je hoofd leeg maken, minder piekeren, je concentratie vergroten en een leuke middag beleven? Dan is deze gratis workshop zeker iets voor jou! In de mindfulness workshop worden tips aangereikt over bewuste keuzes maken, om niet te snel te oordelen, weten hoe je meer tijd voor jezelf vrij kunt maken en hoe je jezelf ertoe zet meer te bewegen. De gratis workshop vindt plaats op woensdagmiddag 28 februari 2024 van 14.45 tot 16.00 uur op het prachtige Sint Catharinadal.

Meer informatie

De workshop wordt gegeven door Monique Bullens. Zij werkt vanuit haar bedrijf regelmatig met jongeren en zal aan scholieren tips geven die je nodig hebt om te leven in het hier en nu. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, omdat er nog slechts enkele plaatsen vrij zijn. Dit kan via een mail naar  [email protected] Deelname is gratis, een eigen bijdrage is lief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen