Halve Finale van zangwedstrijd De Nieuwe Strot in De Bussel

Foto: René van Bijnen / De Nieuwe Strot

Op zondag 7 april vindt de halve finale van zangwedstrijd De Nieuwe Strot plaats in de Kleine Zaal van Theater de Bussel.

De Nieuwe Strot

Maar liefst 8 kandidaten gaan strijden om een plaats in de finale te bemachtigen. Deze keer wordt het publiek getrakteerd op een authentieke live performance, begeleid door de getalenteerde Talentband. Elke kandidaat zal twee nummers ten gehore brengen, zorgvuldig gekozen door henzelf. Dit kan variëren van covers tot originele composities van singer-songwriters. De halve finalisten hebben de afgelopen weken intensieve coaching gehad van Maartje van Bijnen, waarbij aspecten als zang, performance, uitvoering en presentatie werden verfijnd.

Deskundige jury

Een deskundige jury, bestaande uit professionals uit de muziekwereld, zal de optredens beoordelen. Onder hen bevinden zich Hans Vermeulen van Masters of Entertainment, Elrieke van Gelderen van Vocal Centre, Tiny Schoones als begeleidingscoach en Jeroen van den Bos, de voorzitter van de jury en tevens programmeur van het Parkfeest. De drie beste deelnemers zullen uiteindelijk schitteren in de grande finale, die plaatsvindt op 28 april, opnieuw in het sfeervolle Theater de Bussel.

Meer informatie

De aanvang is zondag 7 april om 14.00 uur, en de verwachting is om 17.00 uur bekend te kunnen maken wie de finalisten van de Nieuwe Strot zijn. En het beste nieuws? De toegang tot De Bussel is helemaal gratis, dus iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen en te genieten van het onmiskenbare talent dat West-Brabant te bieden heeft! Je vindt Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen