Storing bij verzending nieuwsbrief na lancering nieuwe website

jul 14 , 5:50 Nieuws
nieuwsbrief
Met de lancering van onze nieuwe website hadden we gehoopt op een vlekkeloze overgang. Helaas liepen we toch tegen enkele foutjes aan. Zo wordt de nieuwsbrief niet aan iedereen verzonden. We werken achter de schermen hard aan oplossingen!

Technische complicaties

Na de lancering van de nieuwe website ontstonden er onverwachte technische complicaties bij het koppelen van ons nieuwsbriefsysteem aan de vernieuwde site. Dit probleem heeft ertoe geleid dat de nieuwsbrief niet op het geplande tijdstip kon worden verzonden. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een oplossing om de storing zo snel mogelijk te verhelpen en de nieuwsbrief alsnog te versturen.

Blijf op de hoogte

We begrijpen het belang van tijdige en betrouwbare communicatie met onze trouwe lezers. We waarderen jullie geduld en begrip tijdens deze periode van technische aanpassingen. Zodra de problemen zijn opgelost, zullen we ervoor zorgen dat de nieuwsbrief direct wordt verstuurd. In de tussentijd kunnen jullie voor de laatste updates en informatie terecht op onze website en social media kanalen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we danken jullie voor het geduld en de steun tijdens deze overgangsfase.