Vanavond benefietconcert H19 in de strijd tegen kanker

Foto: Lucky Birds

Op donderdag 18 april kun je vanaf 20.00 uur naar het benefietconcert voor Move to Fight Cancer in Café Oud Brabant.

Benefietconcert

Fysio-en Healthcenter De Beemd, Oud Brabant en h19 slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor Move to Fight Cancer door middel van een benefietconcert. Er komen deze avond diverse bands en groepen voorbij. Zo speelt jongerenband Back Play, de net opgerichte band Cloud 9, Piens Choice, en Just4fun. Maar ook het saxofoonkwartet Lucky Birds speelt en de Leftovers zingen.

Veiling

Van de Leftovers wordt ook een huiskamerconcert geveild. De hoogste bieder kan met de kerstdagen een kerstconcert thuis in de wacht slepen! Maar niet alleen het kerstconcert wordt geveild. De Oosterhoutse kunstenaars Bert Goossens en Servaas Roelandse hebben beiden een kunstwerk ter beschikking gesteld dat op deze avond verkocht mag verkocht. Wie biedt en wie biedt meer en gaat met één van deze werken naar huis. Frank Evers presenteert de avond en zal de veiling ter hand nemen.

Meer informatie

Op donderdag 18 april van 20.00 tot 23.00 uur spelen er bands van h19 in café Oud Brabant aan de Leijsenhoek en vertellen (ex) patiënten hun inspirerende verhalen. De toegang is gratis, er worden deze avond wel vrijwillige donaties gevraagd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen