Alzheimercafé over (dag)activiteiten voor met mensen met geheugenproblemen

Foto: Activiteitencentrum De Slotjes

Op maandag 29 april is een bijeenkomst van het Alzheimer Café in Activiteitencentrum De Slotjes met als onderwerp ‘(dag)activiteiten voor met mensen met een geheugenprobleem’.

Alzheimer Café Oosterhout

Op 29 april er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Oosterhout. Tijdens de bijeenkomst aanstaande maandag zal extra aandacht worden gegeven aan het onderwerp ‘(dag)activiteiten voor met mensen met een geheugenprobleem’ met gastsprekers Bregje Oomen en Rogier Derks van het Senioren Collectief en Jet Visser van Theek5.

Omgang met mensen met dementie

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor zowel mensen met dementie, hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners als andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijg je meer informatie over dementie, kunt je vragen stellen aan deskundigen en kun je lotgenoten ontmoeten. Een waardevolle avond voor familieleden, geïnteresseerden en zorgverleners, waarbij je kunt leren en ervaringen kunt delen.

Meer informatie

De bijeenkomst van het Alzheimer Café Oosterhout vindt plaats op 29 april in Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld 15. De inloop is vanaf 19.00 uur, de avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelname is gratis. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie over zowel het Alzheimer Café.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen