Veel interesse voor Oosterhoutse Zomerschool

Foto: Zomerschool Oosterhout

Binnen drie dagen had Zomerschool Oosterhout al 1.200 deelnemers ingeschreven nadat het boekje vorige week uitkwam.

Drukte bij Zomerschool

Roel Verkaaik, de voorzitter van de ZOMERschool Oosterhout: “Op maandag 29 april kwam het boekje uit en nog geen kwartier later waren de eerste inschrijvingsformulieren al binnen. Het liep gelijk storm en na 3 dagen inboeken waren er al ruim 1200 deelnemers ingeschreven tegen ca. 900 deelnemers vorig jaar. Dit hadden wij niet verwacht.”

Volgeboekt

Door de grote toestroom aan inschrijvingen zijn ondertussen ook al veel activiteiten volledig volgeboekt. Zo zijn de busreizen naar Spakenburg, Doesburg en Delft al uitverkocht. Voor Gent is de belangstelling eveneens groot maar daar zal naar alle waarschijnlijkheid een 2e bus worden ingezet. De dagtochten naar Harderwijk, Thorn in combi met Val-Dieu evenals Terschuur bieden nog beperkt plaats. Daarnaast zijn BerryWorld, het Experience Center ASML, het IKEA distributiecentrum, de beide bezoeken aan de rechtbank, de joodse begraafplaats, de tuin de verwondering, tools to work, de basiliek van Oudenbosch en het bezoek aan het arboretum en recentelijk het koffie- en theemuseum volgeboekt.

Voldoende alternatieven

Valt er dan niets meer te boeken? Volgens Roel zijn er nog voldoende alternatieven beschikbaar. Om er een paar te noemen: het mobilisatiemuseum, het Generaal Maczek memorial, het museum Dansant, een bezoek aan de fabriek en een proeverij bij Schrobbelèr. Ook de filmmiddagen en de lezingen hebben plaats. Het bosgolf en handboogschieten, de IVN wandeling in Dorst en de wormenkwekerij kunnen ook nog. Kijk voor een compleet overzicht welke activiteiten nog beschikbaar zijn op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen