Zondag opening muzikaal zomerseizoen Stadstuin de Schelp

Foto: Stadstuin de Schelp

Zondag 12 mei opent Stadstuin de Schelp aan De Vijzel weer haar deuren voor een zomerseizoen vol muzikale optredens.

Opening zomerseizoen

Op zondag 12 mei kun je om 15.00 uur genieten van een optreden van de Eindhovense band Overzee. Zij spelen warme, gevoelige en dan weer brutale Nederlandstalige chansons, afgewisseld met swingende instrumentale nummers. Het belooft een feestelijke middag te worden, met om 16.00 uur de uitreiking van de Cultuurprijs en Stimuleringsprijs Oosterhout. Tom Rijken, deelnemer aan de beeldententoonstelling 2024, zal het zomerseizoen officieel openen. Zoals altijd zijn de zondagmiddagconcerten gratis toegankelijk, en kun je bij het Mooi Keetje terecht voor een verfrissend drankje.

Bol van de muzikale activiteiten

Het seizoen staat vol met activiteiten zoals optredens van CC Riders, Grote Oosterhoutse Kenniskwis, Grand Cru, Sunny Days, Symfonisch Ruimteorkest, Mannenkoor Chapeau, TakandBand, River Zydeco Band, Tijn Trommelen and Friends, een verrassingsconcert, de Old School Music-Revival band en het bevrijdingsconcert met de VSOP BigBand.

Kunstwerken

Daarnaast kunt u ook kunstwerken bewonderen van leden van kunstenaarsvereniging De Werkplaats, waaronder werken van Carolien Ackermans, Eric Alferink, Maria Hoeks-van de Bijgaard, Dimphy Hooijmaaijers, Joke Karreman, Hanneke van Oirschot, Tom Rijken en Marijke Taks. De tuin is vanaf 12 mei tot en met 29 september dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur voor de kunsttentoonstelling. Deze kun je gratis bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen