Zaterdag eerste editie van Arkendonks StraatSpektakel

Foto: STOOF | De Reizende Fabriek

Aanstaande zaterdag 18 mei kun je tussen 11.00 en 16.00 genieten van de eerste editie van Arkendonks StraatSpektakel in Winkelcentrum Arkendonk.

Arkendonks StraatSpektakel

Na het succes van het Living Statues Festival vorig jaar op de zaterdag voor Pinksteren, hebben de leden van Winkeliersvereniging Arkendonk opnieuw iets speciaals bedacht: de allereerste editie van het Arkendonks StraatSpektakel. Patrick Schouten, voorzitter van de winkeliersvereniging: “Er valt komende zaterdag van alles te beleven op ons winkelcentrum. Van het creëren van kleine zandsculpturen door professionele zandkunstenaars tot het bewonderen van verschillende levende standbeelden.”

Kleinkunstfestival

Patrick gaat verder: “De zandsculpturen worden op maar liefst vier plaatsen in het winkelcentrum gemaakt. En naast een volwassen standbeeld zijn er ook twee kinderstandbeelden die elkaar afwisselen. Op het plein kunnen alle kinderen bovendien worden geschminkt. En voor wie van creativiteit houdt, is er een unieke kans om op een speciale fiets een kunstwerk te maken. Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren. Zie hoe de kleuren zich vermengen terwijl je het tempo van het trappen aanpast. Elke keer weer een nieuwe ervaring. En natuurlijk mag je je kunstwerk mee naar huis nemen!”

Meer informatie

Kortom, zet Arkendonks StraatSpektakel in je agenda voor zaterdag 18 mei. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. En natuurlijk is alles gratis! Je vindt Winkelcentrum Arkendonk aan de Arkendonk in de wijk Dommelbergen. Dit gezellige kleinkunstfestival wordt georganiseerd in samenwerking met stichting STOOF.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen