Musicalvereniging Con Brio haalt musical Monty Python naar Oosterhout

jun 17 , 6:19 Agenda
conbrio
Op 18, 19 en 20 oktober 2024 kun je in Theater de Bussel genieten van de hilarische musical 'Monty Python’s Spamalot' van Musicalvereniging Con Brio.

Monty Python’s Spamalot

Musicalvereniging Con Brio brengt dit jaar de hilarische musical 'Monty Python’s Spamalot' op de planken. Gebaseerd op 'Monty Python and the Holy Grail', vertelt deze musical op satirische wijze het verhaal van Koning Arthur en zijn ridders die op zoek gaan naar de Heilige Graal. De voorstelling bevat de geliefde karakters en scènes uit de film, aangevuld met talrijke Broadway-parodieën. De opeenvolging van bizarre types, scherpe woordgrappen en soms volledig ontsporende liedjes zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De combinatie van Britse humor en Brabantse gezelligheid blijkt verrassend goed te werken, wat duidelijk merkbaar is in deze musical!

Meer informatie

De regie staat onder leiding van Bas de Bont. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Theater Orkest Brabant. Ook dit jaar is er voorafgaand aan de voorstelling een korte kinderuitleg, waarbij het verhaal en spannende stunts op een leuke en begrijpelijke manier worden uitgelegd aan kinderen. Dankzij het semiprofessionele niveau van Musicalvereniging Con Brio is een middag of avond vol theaterplezier gegarandeerd, zowel voor Monty Python-liefhebbers als voor musicalfans die nog niet bekend zijn met hun werk. 'Monty Python’s Spamalot' wordt opgevoerd in Theater de Bussel in Oosterhout op 18, 19 en 20 oktober 2024. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk en zijn direct te reserveren via de onderstaande link.