Meezingen en dansen tijdens Sweet Sixteen met ROZO Radio

jun 17 , 6:29 Agenda
radio
Op vrijdag 21 juni kun je tussen 13.30 en 16.00 uur terug in de tijd en genieten van de lekkerste hits van toen jij 16 jaar oud was.

Sweet Sixteen

Heb je zin om mee te zingen en de voetjes van de vloer te gooien? ROZO Radio komt langs bij Nieuwe Dag in de Pannehoef en neemt je mee terug naar de tijd van je Sweet Sixteen! Met een rijke geschiedenis aan muziek, beeldmateriaal en geluid van vroeger, zorgt ROZO Radio voor een middag vol nostalgie en plezier. Haal die herinneringen op en geniet van de klanken uit je jeugd. Verzoekjes zijn van harte welkom, dus denk alvast na over welke hits jij graag hoort uit jouw Sweet Sixteen tijd! Dit is dé gelegenheid om samen te komen, mee te zingen, te dansen en herinneringen op te halen met vrienden en bekenden.

Meer informatie

Voor slechts 3,50 euro krijg je toegang tot een gezellige muzikale middag, inclusief een koffie, thee of frisdrank en een lekker hapje. Verdere drankjes zijn voor eigen rekening. ROZO Radio zal op vrijdag 21 juni tussen 13.30 en 16.00 uur de muziek verzorgen bij Nieuwe Dag en Pannehoef, tijdelijk in Arendshof 2. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar [email protected] en verzeker jezelf van een plekje voor deze geweldige terug-in-de-tijd ervaring.