Vuist tegen kanker: The aftermovie

Foto: Bart van Delft

Onder het mom van ‘Opgeven is geen optie’ hebben Bart van Delft en zijn goede vriend Sander na twee jaar uitstel weer meegedaan aan Alpe d’HuZes in de strijd tegen kanker. Hieronder zie je in de aftermovie hoe het Sander en Bart in de aanloop naar het evenement op 2 juni is vergaan.

Opgeven is geen optie

Op de donderdag voor Pinksteren was het dan eindelijk zover, we hebben onze Alpe d’HuZes deelname kunnen fietsen. Eindelijk konden we dat kleine beetje terug doen ten opzichte van al die lieve donateurs en sponsoren. We hebben zo goed als mogelijk een indruk proberen te geven van onze belevenissen in de Franse Alpen in een aftermovie, onderaan dit artikel.

Dankjewel!

Nogmaals dank aan al die lieve mensen die ons de afgelopen jaren hebben geholpen en aangemoedigd. Ons eindbedrag van € 11.450 laat zien dat iedereen wel zijn verhaal heeft met deze rotziekte. Bedankt dat wij namens jullie ons steentje bij mochten dragen. De komende jaren gaan we weer even in de luwte verder met onze fiets ambities, maar wellicht tot ooit. Tot op het Parkfeest.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen