Eus

Schrijver Eus Roovers maakt nieuwe start met Lezersclub

Foto: Eus Roovers

De oplettende lezer van Oosterhout Nieuws had het waarschijnlijk al gezien: op vrijdag geen wekelijkse tekening meer van Eus Roovers. 

Oude liefde

De Oosterhouter Eus Roovers heeft besloten het tekenen op een laag pitje te zetten. Eus keert definitief terug naar zijn oude liefde: het schrijven van (korte) verhalen. Net als bij zijn tekeningen zal ook daarin eenvoud en humor de boventoon voeren. Eus schreef in het recente verleden al voor uitgeverijen, reclamebureaus en opdrachtgevers zoals Donald Duck, BN DeStem, VARAgids, AD Sportwereld, Bavaria, Rabobank Amerstreek, Feyenoord Rotterdam, Ouders van Nu, Sesamstraat Televisie, en de Bredase voetbalshow Bier en Ballen. Na een zeer prettige wederzijdse samenwerking van ruim drieënhalfjaar wenst Oosterhout Nieuws schrijver Eus veel succes met zijn hervonden schrijverschap.

Lezersclub

Voor wie op de hoogte wil blijven van de korte verhalen van Eus: stuur een e-mail naar [email protected] en je komt op de lijst van zijn Lezersclub. Je ontvangt dan iedere zondagmorgen een kort verhaal in de mail. Voor meer informatie of om Eus te boeken voor een lezing of workshop kijk je op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen