Annie en Jan van ’t Zonneke krijgen Gouden Gemeentespeld tijdens jubileumfeest

Foto: Gemeente Oosterhout

Zaterdagavond werd het 40-jarig bestaan van Hotel café ’t Zonneke aan de Zandheuvel gevierd. Tijdens het feest kregen de grondleggers van ’t Zonneke de Gouden Gemeentespeld opgespeld door burgemeester Buijs.

Hoe het begon…

Annie Kastelijns-de Wijs en Jan Kastelijns werden veertig jaar geleden eigenaar van Hotel Café ’t Zonneke. In de eerste jaren hebben ze samen met hun kinderen keihard moeten werken om ’t Zonneke draaiende te houden. En dat naast de betaalde baan die ze beiden daarnaast ook nog hadden. Na verloop van tijd ging het dermate goed dat personeel in dienst genomen kon worden. De huiselijke sfeer moest – en moet nog steeds – behouden blijven. Dit staat bij het echtpaar hoog in het vaandel en wordt door de gasten ook hooglijk gewaardeerd.

Veel verenigingen

Vele verenigingen waren en zijn nog steeds graag thuis in ’t Zonneke: zes biljartverenigingen, drie fietsclubs, drie spaarverenigingen, een carnavalsvereniging en nog een aantal andere sport- en gezelligheidsverenigingen. Al deze verenigingen werden door Annie en Jan met open armen ontvangen; de leden zijn graag thuis bij ’t Zonneke. Tijdens de clubactiviteiten worden de mensen ontvangen met een kop koffie, een nootje op tafel en met regelmaat een lekker hapje. Het echtpaar draagt het verenigingsleven in Oosterhout een warm hart toe. Als sponsor is ’t Zonneke betrokken bij de voetbalverenigingen VVO, SCO en TSC en handbalvereniging OHC. Men is al vele jaren Gulnar en Vriend van Mienus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen