Jeroen van Koningsbrugge met burgemeester Buijs in filmpje over veiligheid Weststad

Foto: Screenshot Youtube

De bekende acteur en presentator Jeroen van Koningsbrugge speelt samen met burgemeester Mark Buijs in een Youtubefilmpje over de veiligheid van Weststad.

Iedereen in de spotlights

Woensdag plaatste de gemeente Oosterhout op haar social media een filmpje met daarbij de prikkelende tekst: “Burgemeester Mark Buijs van Oosterhout heeft zoveel camera’s op industrieterrein Weststad hangen dat het de vreemdste figuren aantrekt…” Wie het filmpje bekijkt ziet dat de bekende acteur en presentator Jeroen van Koningsbrugge op Industrieterrein Weststad is en daar iedere keer burgemeester Mark Buijs tegenkomt. Volgens ‘de broer’ van Jeroen probeert de BN’er iedere keer in beeld te komen van een camera. De boodschap van het filmpje is dat er op Weststad zoveel camera’s hangen dat je altijd wordt gezien. Op donderdagochtend was het filmpje op Youtube al 679 keer bekeken.

Reacties

De gemeente heeft het filmpje onder andere geplaatst op Facebook. Daar kwamen binnenenkele uren al diverse reacties. Zo schreef Wendy dat ze het zonde vindt van het geld dat hieraan is besteed, vraagt een andere Wendy zich af of onze burgemeester niets anders te doen heeft en vraagt Fons of de gemeente geld teveel heeft. Annemieke schrijft`:”Twee zelfingenomen tiepjes in een uitermate amateuristisch nutteloos filmpje…daar gáát weer ons belastinggeld, wat veel beter besteed had kunnen worden! ” Daarnaast zijn er donderdagmorgen al ruim 150 likes op het filmpje en zijn er ook positieve geluiden. Zo schrijft Jan dat we blij mogen zijn met een burgemeester die dit durft te doen om de beveiliging van Weststad kenbaar te maken. En Karin wordt vooral verdrietig van reacties van mensen die allemaal precies weten wat er niet deugt, maar zichzelf niet actief inzetten voor verbetering. Zelf oordelen? Klik op de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen