Liften Arendshof 2 al geruime tijd buiten gebruik

Foto: Screenshot YouTube

De liften bij de parkeergarage in Arendshof 2 zijn al geruime tijd buiten gebruik. De gemeente geeft duidelijkheid over de stand van zaken.

Liften Arendshof 2

Wie recent de auto heeft geparkeerd in de parkeergarage van Arendshof 2 heeft de trap naar beneden moeten nemen. De liften zijn namelijk al een geruime periode buiten gebruik. De Oosterhoutse vlogger Joosterhouter besteedde er in zijn recente vlog ook aandacht aan. De gemeente laat weten dat de liften het einde van hun levensduur hebben bereikt, waardoor er regelmatig storingen optreden.

Reactie gemeente Oosterhout

Gemeente Oosterhout: “Momenteel worden ze (de liften red.) gerenoveerd in een uitgebreid proces dat aanzienlijke middelen vereist om hun levensduur te verlengen. Dit kost echter tijd. In de tussentijd streven we ernaar om minstens één van de twee liften operationeel te houden. We realiseren ons dat dit ongemak met zich meebrengt en werken hard aan een oplossing om beide liften weer operationeel te maken.”

Alternatieven

Als je afhankelijk bent van de lift (bijvoorbeeld met een kinderwagen, rolstoel of rollator), raadt de gemeente je aan om uit te wijken naar Parkeergarage Basiliek, Parkeergarage Bouwlingcentre, Parkeergarage Forvm of het gratis Parkeerterrein Slotjesveld. Voor mensen die slecht ter been zijn, adviseert de gemeente uit te wijken naar Parkeerterrein Schapendries, Parkeerterrein de Braak of Parkeerterrein de Heuvel. Het is onbekend hoe lang deze situatie zal gaan duren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen