Quinten Wisse krijgt onderscheiding en is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Foto: Gemeente Oosterhout

Quinten Wisse heeft maandag bij zijn afscheid als voorzitter van Volkstuinvereniging Slotbossetoren een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Quinten Wisse

Quinten Wisse is van grote waarde voor Volkstuinvereniging Slotbossetoren. Hij was 31 jaar voorzitter van deze vereniging, die ruim vijftig leden telt die allemaal een kavel op het volkstuinencomplex in beheer hebben. Hij is zeer betrokken bij de vereniging en staat altijd met raad en daad klaar voor de leden. Hij is dagelijks op het terrein aanwezig, waardoor er altijd wel een mogelijkheid is om hem vragen te stellen, afspraken te maken, kavels op te meten bij veranderingen en dergelijke. Bij aankomst op de tuin maakt hij eerst een rondje om te zien of alles nog in orde is. Waar nodig repareert hij zaken of stuurt de reparatie aan. Hij kan met recht de spil in de vereniging genoemd worden.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

In 31 jaar was Quinten Wisse de constante factor, de spil in de organisatie, motivator, regelaar en doener van Volkstuinvereniging Slotbossetoren. Hij heeft zich daarmee jarenlang intensief en belangeloos ingezet voor de samenleving en heeft anderen gestimuleerd. Die verdiensten zijn aanleiding voor Zijne Majesteit de Koning om hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen