Opening Wik’s Water Wereld met groots watergevecht

Foto: Sportbedrijf Oosterhout

Op woensdag 12 juni zal om 15.00 uur tijdens de opening van Wik’s Water Wereld het ‘startschot’ gegeven worden voor een groots watergevecht.

Wik’s Water Wereld

In 2023 begon de bouw van de nieuwe waterspeelplaats op De Warande waar ‘Samen spelen’ centraal staat. Bij het ontwerp is dan ook rekening gehouden met de toegankelijkheid voor iedereen, inclusief kinderen met een beperking. De speelplaats is volledig rolstoeltoegankelijk en biedt diverse waterglijbanen en spetter- en speelelementen voor volop waterpret.

Wik de Wasbeer

Mascotte ‘Wik de Wasbeer’ staat bovenop het toestel en gooit vanuit een emmer een grote plens water over de kinderen die van de glijbanen glijden. Een druk op de rode knop zorgt ervoor dat verschillende elementen onverwacht water spuiten. Dankzij deze toevoeging aan het buitenpark kunnen kinderen ook op minder warme dagen met water spelen.

Doe je mee?

Woensdag 12 juni worden alle kinderen t/m 12 jaar uitgedaagd om tussen 15.00 en 18.00 uur mee te doen aan een watergevecht. Voor alle deelnemers is er ook een verfrissend waterijsje beschikbaar (op=op), de sportcoaches van MOOVE zijn aanwezig met een superleuke buikschuifbaan, en natuurlijk zijn na afloop alle buitenzwembaden open. Toegang en deelname zijn gratis. Inschrijven kan via de onderstaande link

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen