Luister hier naar het nieuwe Kaaiendonkse carnavalslied

Merel en Mienus XIV
Merel en Mienus XIV
Foto: Oosterhout Nieuws

Zaterdagmiddag werd het nieuwe Kaaiendonkse carnavalslied 2019 gepresenteerd. Tekst en muziek Peter van Gageldonk en Ed Heesbeen, zang Merel Bloemsaat.

Geen Ceedeeke

Dit jaar werd er voor het eerst sinds 1982 geen Kaaikwèkavond meer georganiseerd. En zonder die liedjesverkiezing is er ook geen Ceedeeke met de beste vijf carnvalsnummers van dit jaar. Maar tijden veranderen. Dit jaar presenteert Stichting ’t Ceedeeke daarom het Kaaiendonkse Carnavalslied 2019.

Merel, Peter en Ed

De traditie van een jaarlijks nieuw Kaaiendonks carnavalslied blijft gelukkig in tact. Er is dus geen nieuw algemeen nummer geschreven, maar het nieuwe nummer voor 2019. Voor de kolderieke tekst en muziek zijn Peter van Gageldonk en Ed Heesbeen gevraagd en de zang is in handen van Merel Bloemsaat. En ondanks dat ze erg nerveus was voor haar eerste optreden met dit nummer, deed ze het heel goed!

Gratis beschikbaar

Het nummer is, mede door diverse sponsors, gratis te downloaden via de onderstaande link. Het nummer is ook te streamen via Spotify, Deezer, iTunes, Youtube en andere (social) media. Het is de bedoeling dat het nummer breed verspreid gaat worden. Om ook de jeugd te enthousiasmeren is er ook een Dance Remix van gemaakt. En ook deze is gratis te downloaden. Om alvast een beetje in de stemming te komen… nog 110 dagen te gaan…

edit: In een eerdere versie werd Gerard van Gageldonk genoemd als schrijver van het lied, dat moet uiteraard Peter van Gageldonk zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen