Kaaiendonkse Sportkleding breidt uit met hardloopshirt

Foto: Kaaiendonkse Sportkleding

Na het succes van de Kaaiendonkse Wielrenkleding kun je nu ook je teamnaam op een speciaal ontworpen hardloopshirt laten drukken.

Het begon met een wielrenshirt

Enkele weken geleden kon je op Oosterhout Nieuws het artikel lezen over wielrenkleding in de Kaaiendonkse kleuren. De Oosterhouter Jaco Putter bedacht het Kaaiendonkse Wielrenshirt met bijpassende bandana. Jaco: “Kaaiendonkers zijn Bourgondiërs. Maar dat betekent niet alleen lekker eten en drinken maar ook lekker sporten en bewegen! En wat is er leuker om dan elkaar tegen te komen te herkennen en overal te laten zien dat jij trots bent op die Kaaiendonkse levensstijl!”

Onverwacht groot succes

Jaco: “De afgelopen weken hebben we meer dan 100 wielrenshirts en 50 wielrenbroeken verkocht. Een overwacht groot succes! Deze week starten de passessies, zodat we binnenkort met de productie kunnen beginnen.” Maar er kwam ook vraag naar meer kleding, zoals een speciaal hardloopshirt in de Kaaiendonkse kleuren. Na wat rondbellen en mailen had Jaco hier ook zo de sponsoring voor rond. En dus wordt er een uniek hardloopshirt aan de collectie toegevoegd. Ook deze worden slechts eenmalig geproduceerd als het aan Jaco ligt. En omdat er weer diverse sponsors op zijn gezet is de prijs weer bijzonder laag gehouden.

Met teamnaam bedrukt!

Voor slechts 22 euro kun jij een hardloopshirt bestellen. Bijpassende sokken in de maten 36-39 of 40-44 kosten 11 euro per paar. In de combinatie kosten de sokken en het hardloopshirt 30 euro. Jaco vertelt vol trots: “Vanaf 5 bestelde hardloopshirts is het ook mogelijk om je teamnaam op de achterzijde van het shirt te laten drukken voor een meerprijs van 7,50 euro per shirt!” Mail je bestelling met je naam, geslacht, kledingmaat en telefoonnummer naar [email protected] en reserveer nu jouw Kaaiendonkse Hardloopshirt!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden