Ontwerp jij het nieuwe Kaaiendonkse jaarembleem?

Foto: OCS De Smulnarren

Carnaval 2021 zal voor altijd een bijzonder carnavalsseizoen blijven. En voor dat bijzondere seizoen kun jij het jaarembleem ontwerpen!

Jaarembleem

Steeds meer carnavalsvierders uit Kaaiendonk versieren de laatste jaren hun pak met emblemen, zoals al lang buiten Oosterhout gebruikelijk was. Naast de emblemen van de Suppoost buiten Dienst (sponsors van het Kaaiendonks Carnavalsmuseum) worden er sinds enkele jaren ook door de OCS emblemen op de markt gebracht. Deze emblemen, voorzien van motto en jaartal, worden op het pak genaaid ter versiering en als herinnering aan een leutig carnaval.

Bijzonder carnavalsjaar

Zoals het er nu naar uitziet wordt carnaval 2021 een bijzonder carnavalsjaar. Toch wil OCS de Smulnarren ook in dit bijzondere jaar een jaarembleem uitgeven. En voor het ontwerp schakelen ze de hulp in van de Kaaiendonkse carnavalsvierders. Van jou dus! Want misschien schuilt er in jou wel een echte jaaremblemen-ontwerper!

Hoe doe je mee?

Maak op de computer een ontwerp met een formaat van 11×8 cm. In het ontwerp moet in ieder geval het motto ‘Tis ne klassieker en het jaartal 2021 worden verwerkt. Het ontwerp kun je bij voorkeur in 300 dpi als JPG, JPEG, PDF of EPS bestand toesturen aan [email protected] Doe dat uiterlijk 20 oktober. Per ontwerper mogen maximaal 3 ontwerpen worden ingestuurd. Vermeld in het mailtje ook duidelijk je naam, adres, postcode+woonplaats en je telefoonnummer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden