#BOMBASTreist met ons allemaal!

Bastje (L) en Bommeke (R)
Foto: St. BOMBAST

Bommeke en Bastje gaan in de 22 dagen voor carnaval op reis door Oosterhout, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig!

Bommeke en Bastje

Iedereen moet zo veel mogelijk thuisblijven, maar wat als dat niet zou hoeven? Er zijn twee kleine Oosterhouters die een oplossing gevonden hebben door te kijken wat wel mogelijk is, en dat zijn Bommeke en Bastje. Ze willen beiden, los van elkaar, ontzettend graag in de 22 dagen voor carnaval op reis door Oosterhout, waarbij ze alle plaatsen aan willen doen die belangrijk zijn voor Oosterhout, carnaval en BOMBAST. Natuurlijk willen ze in ieder geval aanwezig zijn bij de ‘niet-feesten’, zoals het avondje niet-Staamp, de niet-Dweildag en het niet-Smulnarrenbal. Bij de opening van ons niet-Carnaval willen ze elkaar zeker treffen op de Markt bij het Hatsiekidee beeld! Ook zouden ze graag de tuin van het St.Catharinadal eens willen bekijken, of bovenop de Anoniemen in het Slotpark willen zitten. En daarvoor hebben ze jouw hulp nodig!

Bron van alle goeds

Jij kunt er namelijk voor zorgen dat onze vrienden iedere dag op een andere bijzondere plek in Oosterhout/Kaaiendonk te zien zijn. Op de Instagrampagina van BOMBAST kun je volgen waar Bommeke en Bastje zich bevinden zodat jij één van de twee op kan halen en naar een nieuwe plek in Oosterhout kunt brengen. Maak er een foto van zodra ze op hun bestemming zijn en post deze op Facebook of Instagram met de hashtags #BombastReist #BommekeReist en #BastjeReist. Op die manier weet iedereen waar onze vrolijke vrienden uithangen.

Volg deze vrolijke vrienden

Alle locaties die ze willen zien staan op een briefje dat ze bij zich hebben. Zet je een vinkje achter de nieuwe plek waar je ze naar toegebracht hebt? Dan komen ze niet twee keer op dezelfde plek. Het maakt niet uit wanneer ze waar zijn, maar mocht het je lukken om ze op de een of andere manier op de niet-feesten aanwezig te laten zijn dan zouden ze daar ontzettend blij mee zijn natuurlijk! Vanaf 23 januari beginnen onze vrienden aan hun reis en kun je ze volgen via de onderstaande links. Nog eventjes geduld dus!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden