Carnaval vier je dit jaar vanuit je eigen woonkamer met een thuisvierpakket

Jaarembleem 2021
Jaarembleem 2021
Foto: OCS De Smulnarren

Carnaval 2021 gaat een editie worden die we toch voornamelijk vanuit de eigen huiskamer zullen gaan vieren. Om ervoor te zorgen dat je ook thuis een waanzinnig carnaval kunt vieren zijn er in Kaaiendonk diverse thuisvierpakketten bedacht. Oosterhout Nieuws zet enkele initiatieven op een rijtje, maar er zijn er nog veel meer! TIP: informeer ook vooral bij jouw eigen stamkroeg of zij een pakket voor carnaval hebben samengesteld!

Het OCS Mijmerdoosje

OCS De Smulnarren heeft speciaal voor het thuiscarnaval een Mijmerdoosje bedacht. “Niet om te denken aan de dingen die niet kunnen, maar om een glimlach op je gezicht te toveren. Om te mijmeren over al die mooie tradities die Kaaiendonk al 66 jaar bezit. Een mijmerdoosje dus!” Het doosje voor thuis bevat voor iedere carnavalsdag 1 of meer unieke artikelen, om thuis het carnaval van de opening tot de sluiting een echt Kaaiendonks tintje te geven. De prijs voor het Mijmerdoosje is 11,11 euro. Je bestelt het door een e-mail met je contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer) te sturen naar [email protected] Je hoort dan waar en wanneer het Mijmerdoosje wordt uitgereikt.

Mitra’s Kaaiendonks Thuisvierpakket

Wil je echt een compleet en bourgondisch pakket om thuis carnaval te vieren, dan kun je terecht bij Mitra Nieuwkoop op het Schapendries. In dit pakket zit natuurlijk een fles Jaonuske Kaaiendonkse Kruidenbitter en enkele exclusieve Kaaiendonkse biertjes. Ook beloven Gohar en Erik “een serie exclusieve Jaonuske items om jouw huis en je pakske ook in de juiste stemming te brengen!” Ook zitten er lekkernijen van ’t Kaaspunt en versieringen van de Oosterhoutse Feestwinkel in dit overcomplete pakket. Het Kaaiendonks Thuisvierpakket kost 66 euro. Je bestelt het door een e-mail met je contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer) te sturen naar [email protected] Je hoort dan wanneer je het Kaaiendonks Thuisvierpakket kunt ophalen.

De Beurs komt naar je toe!

Café de Beurs komt naar je toe deze carnaval! Zo zal de bekende Ponderosa Bingo samen met Ut Kaaiendonkse Kepelleke d’Askruizen op vrijdagavond 12 februari gewoon online doorgaan en is er op zondagavond 14 februari een online Kaaiendonkse carnavalsquiz. Voor beide momenten is er een pakket met hapjes en drankjes samengesteld zodat je vanuit je eigen huiskamer mee kunt genieten. Meedoen met de bingo kan vanaf 25 euro inclusief 3 drankjes, borreltje, hapjes, 5 bingokaarten en een verrassing. Meedoen met de Kaaiendonkse carnavalsquiz van De Beurs kan al vanaf 20 euro inclusief 3 drankjes, borreltje, hapjes, en een verrassing. Aanmelden kan via www.onlinebierproeverijen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen