Carnavalsspeurtocht ‘Zoek ut uit’ voor kinderen door wijk Oud-West

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Voor alle snotnarren en snotnarinnekes van 4 t/m 12 jaar is er vandaag een speciale speurtocht in de wijk Oud-West!

Carnavalsspeurtocht ‘Zoek ut uit’

Op zondag 14 februari organiseren enkele bewoners uit de wijk Oud-West een speciale carnavalsspeurtocht. Deze speurtocht is speciaal bedacht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en het werkt heel eenvoudig. Via de link onderaan dit artikel kun je een vragenlijst downloaden. Print deze uit en trek je mooiste carnavalsoutfit aan. Vergeet ook je wandelschoenen niet! Neem minimaal 1 van je ouders of een oudere broer of zus mee tijdens de speurtocht

Meedoen is eenvoudig

Je kunt tussen 10.30 en 15.30 uur bij verschillende huizen in een deel van de wijk Oud-West bekende Kaaiendonkse logo’s vinden. In totaal hangen er 21 verspreid door de wijk. Bij ieder logo hangt ook een letter en wanneer je alle letters op een rijtje hebt, dan vormen die de titel van een bekend Kaaiendonks carnavalslied. Heb je de oplossing gevonden? Lever dan je formulier in bij de Pottebakkerstraat 93. Je ontvangt dan sowieso een lekkere traktatie!

Prijsuitreiking

Zondagavond vanaf 17.00 uur zal de prijsuitreiking live te volgen zijn op de Facebookpagina JeroenAccordeon. Deelnemende straten zijn Pottebakkerstraat, Mauritsstraat, Prins Hendrikstraat, Julianalaan, Willem van Oranjestraat, Koningsdijk, Wilhelminalaan (alleen de even huisnummers), Wilhelminakanaal-Oost, Koningin Emmastraat, Prins Clausstraat en Van Liedekerkestraat (alleen even huisnummers). Foto’s deel je op social media met #HATSIKEDEZEVIERENWETHUIS.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen