Jaonus en Hendrien van de Boerenbruiloft zijn in ondert(r)ouw gegaan

Foto: Oosterhout Nieuws

De echte Boerenbruiloft laat nog even op zich wachten, maar Jaonus en Hendrien zijn op zondagmiddag wel alvast in onder(t)rouw gegaan.

Boerenbruidspaar 2022

Marcel Smits en Petra den Boogert beloofden rond 13.11 uur, in het bijzijn van Prins Mienus XIV en zijn gevolg, om elkaar in het Pinksterweekend het jawoord te geven. Jaonus en Hendrien vertoonden zich eerst aan het publiek op het balkon aan de Brabantlaan en verbonden elkaar daarna met ‘de Slotjes’ om het (on)officieel te maken. Zij werden met een touw aan elkaar verbonden en gingen zo niet alleen in ondertrouw, maar ook onder-touw.

Pinksterweekend

De voorbereidingen op de Boerenbruiloft zijn onderdeel van een grotere carnavalsviering in Slotjes-West, die dit jaar de eer heeft het bruidspaar te mogen leveren. Naast de plechtigheid was er zondag onder meer een carnavalswielerronde voor kinderen en is er de hele carnaval nog een ontdekkingstocht door de wijk te lopen die carnavalsverhalen van de bewoners vertelt. De daadwerkelijke Boerenbruiloft zal plaatsvinden in het Pinksterweekend van 4, 5 en 6 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen