Gezamenlijke Verklaring Prins Mienus XIV en OCS bestuur over aanstaande aftreden

Foto: OCS De Smulnarren

Prins Mienus XIV en het bestuur van OCS De Smulnarren hebben gezamenlijk een verklaring naar buiten gebracht.

Gezamenlijke verklaring

Prins Mienus XIV en het bestuur van OCS De Smulnarren hebben woensdagmiddag gezamenlijk de volgende verklaring naar buiten gebracht: “Beste Smulnarren en ander goei volk, De afgelopen anderhalve week zijn er op social media en in de krant verschillende berichten gedeeld over het aanstaande aftreden van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk. Er zijn steunbetuigingen ontvangen en een heuse petitie is gestart. Het is hartverwarmend om te lezen dat verschillende Smulnarren nog geen afscheid van Mienus XIV willen nemen en hem nog vele extra jaren gunnen.

Zijne Ontzettend Hoogheid en het bestuur van OCS De Smulnarren willen hierbij gezamenlijk bevestigen dat Mienus XIV op maandagavond 6 juni rond 19:00 uur op de Markt van Kaaiendonk afscheid zal nemen van alle Smulnarren. In een videoboodschap geeft Mienus een nadere toelichting op dit besluit. De link naar de videoboodschap staat onderaan dit artikel of op Facebook.com/PrinsMienus.

In gesprekken die in de afgelopen periode tussen Mienus en het bestuur van OCS De Smulnarren hebben plaatsgevonden, is naar elkaar uitgesproken dat het gedachtegoed van Mienus XIV niet verloren zal gaan na zijn aftreden. Mienus en de OCS zullen ook na het aftreden van Zijne Ontzettend Hoogheid met elkaar in gesprek blijven en waar mogelijk samenwerken om de plannen van Mienus XIV verder vorm te geven.

We roepen alle Smulnarren op om zich saome met ons voor te bereiden op Carnaval meej Pinksteren en te gaan genieten van een geweldig Pinksterweekend. Daarnaast willen we alle vrijwilligers die op dit moment achter de schermen hard werken aan de voorbereidingen hiervan alvast ontzettend bedanken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme. Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV hoopt alle Smulnarren op zondag 5 juni om 11:11 uur op de Markt van Kaaiendonk te zien om gezamenlijk op de foto te gaan.

Tot meej Pinksteren!
Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk
Jaonus van ut Bosch tot d’n Warande, namens het bestuur van OCS De Smulnarren”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen