Kaartverkoop eerste Kaaiendonks CarnavalSpektakel van start gegaan!

Foto: St. Oosterhoutse Gildefeesten

Op zondag 12 februari 2023 zal de allereerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel plaatsvinden in Theater de Bussel. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan!

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

In het weekend voor carnaval, op zondag 12 februari 2023, zal Theater de Bussel het bruisende centrum zijn van Kaaiendonk. De eerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel belooft een muzikale middag vol topentertainment te worden, want speciaal voor deze middag is een uniek orkest samengesteld uit ruim 50 Kaaiendonkse muzikanten! Zij zijn al meerdere keren samengekomen om te repeteren, en dat belooft wat! Moderne klassiekers zoals ‘Ons moeder zeej nog’ worden gepeeld, maar ook hits van weleer zoals ‘Bloemetjesgordijn’ en een zelfs heuse Vader Abraham-medley! Naast het muzikale spektakel, waarbij ook diverse zangers en zangeressen het podium zullen beklimmen, worden de pauzes opgevuld door enkele carnavaleske acts en een wereldbekende tonpraoter!

Eenzame ouderen

Natuurlijk is het al erg gezellig om een leuke carnavalsmiddag te hebben. Maar nóg leuker is het om dit spektakel te vieren met mensen die hun huis nog maar amper uitkomen. Daarom worden er maar liefst 100 kaarten (inclusief 2 consumpties) via Stichting Met je Hart beschikbaar gesteld aan eenzame ouderen, zodat zij ook een gezellige middag kunnen beleven. Bovendien wordt het complete Kaaiendonks CarnavalSpektakel live gestreamd naar alle Kaaiendonkse verzorgings- en bejaardentehuizen. Ook daar zullen de muziek, de liefde en de gein voelbaar moeten zijn!

Kaartverkoop is gestart!

De kaartverkoop voor deze unieke carnavalsmiddag is inmiddels gestart. Voor het carnavaleske bedrag van 19,56 euro (met een knipoog naar het eerste georganiseerde na-oorlogse carnaval) ben je er al bij. Bovendien zitten er twee consumpties bij de entreeprijs inbegrepen, dus dorst hoef je ook niet te hebben! Kaarten zijn te bestellen via de link onderaan dit artikel. En wil jij jouw bedrijf ook verbinden aan dit unieke initiatief? Mail dan voor meer informatie naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen