Kaailender: wat is er te doen op donderdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten dagelijkse evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

KKKK (Kaaiendonkse KerenevalsKennisKwis)

Vijf rondes met vragen in Theater de Bussel over het (Kaaiendonkse) carnaval. Je kunt meedoen in met een team van maximaal 5 personen. Opgeven via mail: [email protected]

Feest in de Kletsereij

De eerste feestavond in Café de Kletsereij met FeestDJ BAS. Prins Mienus XV zal ook enkele kroegen bezoeken tijdens de Prinselijke Rijtoer door Stapstad Kaaiendonk.

Dolle donderdag

Muzikale opwarmer met Staamp! en Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen. Tussen 20.00 en 21.00 uur in Café de Kloek en tussen 22.00 en 23.00 uur in Café de Pub.

Start VASTWEL op ORTS

In de vastenperiode kun je iedere dag op de ORTS kijken naar een bijzonder, maar bovenal persoonlijk verhaal van (gewone) Oosterhouters waarin verbijstering en verwondering elkaar afwisselen. Kiek Joustra, Jaap Oomen en Joep Struyk interviewen de gasten in de trouwzaal van het stadhuis. Alle afleveringen zijn, vanaf Aswoensdag te zien, maar Prins Mienus XV  is vandaag al aan de beurt. KLIK HIER voor meer info.

Laatste deel CarnavalSpektakel op ORTS

Vandaag kun je het derde en laatste deel van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel terugkijken op de ORTS. Het 50-koppige CarnavalSpektakelOrkest onder leiding van Waldo van Wijk speelt onder andere Brabant van Guus Meeuwis als afsluiter.

Carnavalsquiz in Café de Beurs afgelast

In De Beurs zou een carnavalsquiz worden gehouden, maar op de website van De Beurs lezen we dat deze gaat helaas niet door. Er is inmiddels contact opgenomen met de deelnemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen