Een kaart voor het CarnavalSpektakel is het ideale Sinterklaascadeau

Foto: Maanders Fotografie

Na het daverende succes van de eerste keer, organiseert de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten op 4 februari opnieuw het Kaaiendonks CarnavalSpektakel. Een kaartje is hét ideale cadeau voor in je schoen of in de Zak van Sinterklaas!

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op de zondag voor carnaval, belooft wederom een levendig, feestelijk en muzikaal spektakel te worden, georganiseerd door en voor carnavalsvierders van alle leeftijden. Speciaal voor dit evenement is een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest samengesteld onder leiding van Waldo van Wijk, met meer dan 50 muzikanten van verschillende Kaaiendonkse kapellen. Ze zullen klassieke meezingers van alle tijden ten gehore brengen, deels begeleid door een zanger(es). De muzikale stukken worden afgewisseld met diverse carnavaleske intermezzo’s.

Voor jong en oud

Voor zowel jong als oud zijn er mogelijkheden om van het spektakel te genieten. Hoewel het merendeel van de kaarten voor staanplaatsen in de zaal beschikbaar is, zijn er ook een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Het balkon is toegankelijk via een lift, maar om de zitplaats te bereiken moet nog wel een klein trapje worden genomen. Nieuw dit jaar is de speciale kinderbar en diverse kinderactiviteiten in de foyer! Belangrijk om te weten: een deel van de opbrengst van de kaartverkoop wordt ingezet in de strijd tegen eenzaamheid onder Oosterhouters, onder andere via Stichting Met Je Hart.

Maak het mee!

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel vindt plaats op 4 februari 2024, vanaf 14.00 uur in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Het officiële programma duurt tot ongeveer 16.30 uur, gevolgd door een gezellige after-party in de foyer. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via Theater de Bussel, de Oosterhoutse Feestwinkel in winkelcentrum Arendshof en via de link onderaan dit artikel. Volwassenen betalen 12,50 euro per kaart en kinderen 5 euro per kaart. Bovendien ontvangt elke bezoeker een leuk aandenken aan deze editie van het CarnavalSpektakel! Het ideale cadeau voor in de zak van Sinterklaas dus!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen