Snotnarrenbal wordt een kinderfeest vol verrassingen!

Foto: OCS de Smulnarren

Op zaterdag 20 januari verwelkomt La Cantina jonge feestvierders tussen 12.30 en 16.30 uur tijdens het Snotnarrenbal voor een middag vol plezier.

Snotnarrenbal

Het Snotnarrenbal biedt tal van activiteiten om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met carnaval. Van leuke spelletjes tot dansen met de dansmariekes en het leren bespelen van een instrument met de leden van de Jeugdhofkapel van OCS De Smulnarren, er is voor elk wat wils. Naast deze leuke activiteiten vinden er ook enkele plechtigheden plaats. De maker van het winnende Kinderinsigne, het insigne gecreëerd door en voor Snotnarren, wordt onthuld.

Ut Klimmend Kaaike

Bovendien wordt ‘Ut Klimmend Kaaike’ uitgereikt door Kaaike XIV, een speciale onderscheiding voor iemand die zich met hart en ziel inzet voor het Snotnarrencarnaval. Vorig jaar ging deze eer naar Marjolein Gribling, de drijvende kracht achter het kindercarnaval in Slotjes West. Uiteraard zijn ook Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV en zijn gevolg van de partij. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De entree is gratis. La Cantina is te vinden aan de Mathildastraat 21a.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen