Kaailender: wat is er te doen op donderdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

Er worden volop feesten georganiseerd in Kaaiendonk. Dagelijks lichten wij deze evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

KKKK (Kaaiendonkse KerenevalsKennisKwis)

Vijf rondes met vragen in Theater de Bussel over het (Kaaiendonkse) carnaval. Je kunt meedoen in met een team van maximaal 5 personen. Opgeven via mail: [email protected]

Feest in de Kletsereij

De eerste feestavond in Café de Kletsereij met FeestDJ BAS. Prins Mienus XV zal ook enkele kroegen bezoeken tijdens de Prinselijke Rijtoer door Stapstad Kaaiendonk.

Dolle donderdag: Kaaiendonkse Bietbox Challenge

Muzikale opwarmer met Staamp! en Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen. Tussen 21.30 en 23.00 uur in Café de Pub en Café de Kloek.

Schrobbelèrparty in Café de Beurs

Met optreden van Vinzzent  en natuurlijk draait onze huis DJ Peerke weer de leukste carnavals hits. Tickets zijn HIER verkrijgbaar in de webshop van Café de Beurs. Nu in de voorverkoop € 7,50, aan de deur €10. Inclusief een Schrobbelèr of frisje.

Garderobe

Ook dit jaar kun je je jas weer ophangen bij de Nachtwacht. Je betaalt dan 1 stapbon of 3,10 euro per jas. Ben je je bonnetje kwijt, dan kun je tegen sluitingstijd alsnog je jas ophalen. Vandaag is de garderobe open tot 2.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen